Hoe stel ik mijn SkyBell-deurbel in met Amazon Echo?

 Skybell heeft altijd nieuwe, innovatieve ideeën bedacht om uw leven gemakkelijker en uw huis veiliger te maken. Als onderdeel zijn ze een partnerschap aangegaan met verschillende grote diensten waar we allemaal van houden. Velen van jullie hebben zelfs gevraagd om manieren te bedenken om handsfree bediening van je apparaten te vergemakkelijken.

Dus vandaag is het het juiste moment om deze langverwachte opwinding met jullie allemaal te delen. SkyBell-deurbellen zijn nu compatibel met Amazon Echo en Alexa. Ja, dat heb je goed begrepen. Deze eenvoudige blog zal je door je vragen leiden, zoals het instellen van de SkyBell-deurbel met Alexa Echo en nog veel meer.


Waarom wil ik SkyBell-deurbel instellen met Amazon Echo?


Amazon Echo, nu algemeen en algemeen bekend als "Alexa", is een van de digitale assistenten van Amazon. Als referentie kunnen gebruikers een antwoord krijgen met opdrachten als "Alexa", "Echo" of "Computer".

Geleidelijk aan werd Amazon Echo verkocht als een slimme luidspreker of duidelijk als een slimme domotica-hub.




Hoe werkt SkyBell Doorbell met Echo?


Je moet een SkyBell HD en een Amazon Echo hebben om te beginnen.


Stap 1: Start eenvoudig de Alexa-app op uw mobiele telefoon.

Stap 2: Ga naar het menu terwijl je naar Skills gaat, zoek op SkyBell en selecteer die optie.

Stap 3: Vervolgens moet u het app-systeem verifiëren met uw SkyBell-inloggegevens.


Opmerking: u kunt het authenticatieproces uitvoeren via de Amazon Alexa-app. Dit vraagt ​​je simpelweg om je SkyBell-account aan Amazon te koppelen. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de SkyBell OAuth-server waar u vertrouwelijke gegevens moet invoeren, zoals uw eerder bestaande SkyBell-gebruikersnaam en wachtwoord.


En je bent klaar. U kunt onbeperkt handsfree toegang krijgen tot uw SkyBell-apparaat.


Wat moet ik doen nadat ik SkyBell-deurbel met Alexa Echo heb ingesteld?

Nadat u de installatie van de SkyBell-deurbel met Amazon Echo hebt voltooid, kunt u Alexa opdracht geven uw SkyBell HD te bedienen. Door uw voordeur handsfree te bedienen, voegt u een extra niveau van gemak toe aan het SkyBell-apparaat.


Hier zijn alle acties die u kunt uitvoeren met behulp van uw spraakopdrachten:


  • U kunt een live video van uw voordeur opnemen. Deze video wordt automatisch in uw account opgeslagen, zodat u deze later gratis kunt bekijken.
  • U kunt een foto van uw voordeur maken
  • U kunt de binnenbel uitschakelen. Dit is een stille modus waarin u kunt voorkomen dat bezoekers uw dierbaren storen wanneer ze op de SkyBell HD-knop drukken.
  • Als alternatief kunt u de binnenbel inschakelen.


Wat is Amazon Echo-integratie?


Met SkyBell Amazon Echo-integratie kunnen gebruikers met zowel SkyBell HD als een Amazon Echo gemakkelijk verschillende interacties uitvoeren via spraakbesturing. Dit kan worden bereikt met een Amazon Alexa Skill naar keuze.


Zo kan een gebruiker eenvoudig de stille modus binnen of buiten in- of uitschakelen. Bovendien kunnen ze een momentopname maken of een video opnemen van hun voordeur. Maar als de gebruikers meerdere SkyBell-apparaten bezitten, vraagt ​​Alexa de gebruiker om apparaatselectie.


Bovendien stelt SkyBell HD je in staat om verbinding te maken en te werken met de Amazon Echo met behulp van deze robuuste API-integratie SkyBell Connect. Met een wifi-functie is SkyBell HD de enige huidige slimme videodeurbel die is geprogrammeerd om opdrachten van jou of een smart home-apparaat te ontvangen.


Dus als je denkt dat ik de SkyBell-deurbel heb ingesteld met Amazon Echo, dan heb je al het gemak, de controle en de veiligheid over je huis.


Ondersteunde gebruikersstroom, interactie en gebruikersverhalen


Stap 1: Als SkyBell HD- en Echo-gebruiker wil ik SkyBell HD in de stille modus zetten, "Alexa, vertel SkyBell om de stille modus in te schakelen".

Stap 2: Een gebruiker zegt dat de reactie van Echo zou moeten zijn "Uw SkyBell is nu in stille modus".

Stap 3: Als SkyBell HD- en Echo-gebruiker wil ik dat SkyBell HD de stille modus verlaat door te zeggen: "Alexa, vertel SkyBell om de stille modus uit te schakelen".

Stap 4: Een gebruiker wil dat het antwoord van de Echo moet zijn "De stille modus van uw SkyBell is uitgeschakeld".

Stap 5: Als SkyBell HD- en Amazon Echo-gebruiker wil ik mijn SkyBell HD-account verbinden met mijn Amazon Echo-account om integratie op accountniveau te bereiken.

Stap 6: Als SkyBell HD- en Amazon Echo-gebruiker wil ik specificeren met welk SkyBell HD-apparaat mijn Amazon Echo verbinding maakt en werkt.

Amazon Echo-integratie voor meerdere apparaten


Als u voor standaardscenario's slechts één apparaat bezit, zal Alexa onmiddellijk verbinding maken en ermee werken zonder dat er aanvullende instructies nodig zijn. Als Amazon Alexa echter detecteert dat je meerdere gadgets hebt, moet je kiezen welk apparaat je wilt verbinden.


In feite wordt u gevraagd om het apparaat te selecteren waarmee u wilt samenwerken. Bijvoorbeeld Device Number (bijv. 1 voor de voorpoort, 2 voor de achterpoort, etc.). Mocht u technische problemen hebben, neem dan contact met ons op Amazon Klantenservice Nederland.


Lees ook Google Contact Nummer

Comments

Popular posts from this blog

HOE AMAZON FIRE STICK AAN TE ZETTEN?

Hoe kan ik Google-verificatie omzeilen

Contact opnemen met het Google-team voor accountherstel: Google Help