Hoe Amazon-Fout 1042 En Amazon-Fout 4601 Te Repareren?

 Het is je favoriete showtijd en iets maakt je verdrietig. Wat is dat? Naar verluidt ben je helemaal klaar om je favoriete show op Amazon Prime Video te zien en zie je plotseling een foutscherm. Het is Fix Amazon Error 1042 die uw niet-onderbroken videostreaming-ervaring beperkt. Gezien al dit soort glitches in de ervaring, biedt deze gids je een gemakkelijke gids om Amazon-fout 1042 op te lossen.

Amazon Prime, een van de videostreamingservices van Amazon, is zo populair bij gebruikers over de hele wereld. Maar soms, als je je apparaat aanzet, kom je een lelijke Amazon-fout 4601 of Amazon-fout 1042 tegen. Omdat het beschikbaar is op tal van platforms, biedt het een overvloed aan video-inhoud aan gebruikers in verschillende landen.


Vanwege beperkte toegang tot inhoud in een paar gebieden en niet-beschikbaarheid in andere regio's, zijn de meesten begonnen met het gebruik van VPN voor Amazon Prime Video voor toegang tot de snelle inhoud. Vervolgens is dit begonnen met het veroorzaken van verschillende fouten en dus is hier de methode om Amazon Error 1042 te repareren.


Enkele andere veelvoorkomende fouten zijn onder meer Fout 1042 en Fout 4601. Dus als u vergelijkbare problemen ondervindt, zou u blij moeten zijn te weten dat er een manier is om dergelijke problemen op te lossen en weer van de Amazon Prime-services te genieten.

 

Wat betekenen fouten 1042 en 4601?


Elke keer dat u fout 1042 tegenkomt, ziet u het volgende bericht op uw scherm:


"De internetverbinding van je apparaat maakt gebruik van een HTTP-proxy waardoor je video niet kan worden afgespeeld. Sluit alle proxyprogramma's of schakel ze uit en probeer het opnieuw. Neem voor meer hulp contact op met de klantenservice van Amazon op "www.amazon.com/videohelp" en verwijs naar fout 1042. "


Evenzo, wanneer fout 4601 optreedt, wordt het bericht weergegeven dat "Deze video niet beschikbaar is vanwege geografische licentiebeperkingen."


Foutcode 1042 is de HTTP Proxy Not Supported-fout, wat betekent dat u waarschijnlijk een VPN gebruikt die Amazon op de zwarte lijst had gezet. Verder kunt u de services niet gebruiken om toegang te krijgen tot Prime Video-inhoud.


Bijgevolg hebben veel van dergelijke streamingdiensten en websites de toegang tot betaalde diensten vanaf hun locaties geblokkeerd.


Een andere fout, Amazon-fout 4601, een geo-restrictiefout die onder dezelfde omstandigheden zou moeten optreden. Voor scenario's: als u een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot de inhoud van Amazon Prime en de service het heeft gemarkeerd als een op de zwarte lijst geplaatst IP-adres, dan zal het u geen toegang verlenen zolang u het gebruikt.


Amazon en andere bedrijven sporen alle IP-adressen op die zijn verbonden met servers die eigendom zijn van specifieke VPN's. Daarom zijn de meeste VPN's niet compatibel met services zoals Amazon Prime, Netflix of BBC iPlayer.


Helaas, als u uw VPN loskoppelt, zullen de services uw werkelijke IP-adres identificeren en bijgevolg ook de toegang vanaf uw locatie blokkeren.

 

Hoe belangrijk is het om Amazon-fout 1042 te repareren?

Amazon Prime is ontegenzeggelijk de populairste streamingdienst, maar het is ook moeilijk toegankelijk vanaf de niet-toegestane locatie. Met andere woorden, als u niet tot een land behoort waar Amazon Prime-services worden ondersteund, heeft u geen toegang tot de videostreaming-inhoud.


Vervolgens retourneert het platform een ​​Amazon-fout 1042 of Amazon-foutcode 4601. En gelukkig hebben we deze goede gids om Amazon-fout 1042 op te lossen met een goede VPN.

 

Hoe kunt u Amazon-fout 4601 en 1042 oplossen?


Mogelijk, als u ooit deze twee fouten krijgt, kunt u ervoor kiezen om een ​​van de gegeven stappen te volgen.


Ten eerste is de gemakkelijkste manier om te proberen verbinding te maken met een andere server in de VS. De meeste VPN's hebben tientallen, zo niet honderden servers in de Verenigde Staten. Hoewel Amazon al die servers of IP-adressen die erbij horen identificeert en blokkeert, is de kans groot dat ze niet alle VPN-servers volledig zullen verbieden. Daarom kunt u altijd tussen die IP's springen totdat u er een vindt die werkt.


Maar als die methode niet werkt, heb je de alternatieve manier om over te schakelen naar een andere VPN. Geef de voorkeur aan een VPN die al met deze service werkt en gebruik dan zijn servers. Zoals eerder vermeld, is niet elke VPN compatibel met Amazon-services.


Hoewel nieuwe services meestal werken omdat ze IP-adressen bevatten die Amazon nog steeds niet heeft kunnen verbieden of blokkeren. Waarschijnlijk worden ze binnenkort verbannen. Met andere woorden, probeer Amazon Error 1042 nooit op te lossen door je te abonneren op een gloednieuwe VPN.


Kies in plaats van een nieuwe VPN voor vertrouwde bronnen om te voorkomen dat u al jaren op de zwarte lijst van Amazon en zijn collega's terechtkomt. Sommige omvatten IPVanish, ExpressVPN, NordVPN en CyberGhost.


Express VPN - Het grootste servernetwerk in 94 landen met meer dan 3000 servers.



CyberGhost - Het hoogste aantal servers in 90 landen met 6000+ servers.


NordVPN - Beschikbaar in 58 landen met 5.300 servers.


Deze VPN's worden geleverd met veel nieuwe en uitstekende functies, zoals hoge snelheden en streamingdiensten tegen zeer redelijke prijzen. Bovendien zijn hun privacy- en beveiligingsfuncties vooral in de branche aanwezig.


Originele bron


U kunt dus eenvoudig een van deze drie bovengenoemde VPN's kiezen, u aanmelden op hun websites, de apps installeren, inloggen en verbinding maken met een van de in de VS gevestigde servers die ze Amazon-service aanbieden. Omdat je eindelijk deze enige optie overhoudt, behalve dat je daadwerkelijk naar de VS of een ander land reist waar je Amazon-fout 1042 niet hoeft te repareren.Je kunt deze fout eenvoudig oplossen door ons gratis Amazon Bellen nummer te bellen.


Lees ook Outlook Bellen



Comments

  1. Thank you for sharing this crucial data with us. This blog is extremely beneficial.I always appreciate being able to visit your blog to find out what is going on Your posts inform me of so much Facebook bellen

    ReplyDelete
  2. This blog is very helpful. I am glade I have found this. Thank you for posting this useful piece of knowledgs. Faceboook Nedeland

    ReplyDelete
  3. This blog is very helpful. I am glade I have found this. Thank you for posting this useful piece of knowledgs. PayPal Nederland

    ReplyDelete
  4. This is an informative blog. Keep it up. I am looking forward to this kind of blog. Thanks for sharing it with us.
    Windows bellen

    ReplyDelete
  5. This is an informative blog. Keep it up. I am looking forward to this kind of blog. I took a lot away from this blog. also, your thoughts were very well organized as far as how you went into details and made it very. Thanks
    visit site

    ReplyDelete
  6. Hi.....
    The specified target network is already associated with the Client VPN endpoint. You've reached the limit on the number of Client VPN endpoints that you can create. You've reached the limit on the number of routes that can be added to a single Client VPN endpoint. The number of client connections you're attempting to terminate exceeds the limit.
    You are also read more Gmail Bellen

    ReplyDelete
  7. Thank you for sharing a piece of useful information if you want more information about this blog then you can visit here: Gmail Bellen

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

HOE AMAZON FIRE STICK AAN TE ZETTEN?

Hoe kan ik Google-verificatie omzeilen

Contact opnemen met het Google-team voor accountherstel: Google Help