8 Uitdagende problemen met Amazon Echo met eenvoudige oplossingen

 Als Alexa niet werkt zoals gewoonlijk, kunnen er veel verklaringen zijn waarom. Je verwacht dat je Amazon Alexa niet werkt zonder problemen met elke opdracht die je verstuurt. Als het echter om de Alexa Voice Assistant gaat, is dat niet altijd het geval. Vaak zeiden ze: "Het spijt me, dat snap ik niet helemaal" of voerden ze een andere actie uit dan waar je om vroeg. Deze problemen zijn uitdagend, maar wees gerust: met enkele eenvoudige stappen kunnen de meeste thuis worden opgelost. We hebben u gedekt, of het nu gaat om het oplossen van problemen met uw wifi-verbinding of om uw slimme lampen aan Echo te koppelen.


Wat de lichtring van de echo betekent-


Meestal blijft Alexa inactief rondhangen totdat ze wordt gebeld met de wake-termen (Alexa, Echo, Amazon, Computer). Maar soms, wanneer u de slimme luidspreker niet constant gebruikt, licht de LED-ring rond de bovenkant van de Echo en Echo Dot of een lichtbalk op uw Echo Display-scherm op.Het gekleurde licht kan u in dit geval op een probleem wijzen. Als je problemen hebt met Amazon Alexa, werkt niet.


Violet spinnen. Dit geeft aan dat er tijdens het instellen van Wi-Fi een probleem was (hieronder behandeld).


Oranje-spinnen. Momenteel maakt het systeem verbinding met uw netwerk.

Enorm rood. De microfoon is uitgeschakeld en je bestellingen worden niet actief door Alexa geluisterd. Om het weer in te schakelen, klikt u op Amazon Alexa Not Working Issues


De lichtring laat je ook weten of iemand contact met je opneemt, het volume van de luidspreker en nog veel meer als je Amazon-bestelling wordt bezorgd.



Je Smart Home-apparaten kunnen niet worden geïdentificeerd door Alexa


Een breed scala aan slimme huishoudelijke apparaten wordt geleverd door Amazon Alexa Echo Stopped Working. Apparaten zoals de Eco bee 3 en lijnen van bedrijven als Honeywell, Insteon, Lifx, Nest, Philips Hue en Wink maken deel uit van de groeiende lijst. Door middel van vaardigheden die ervoor zorgen dat die service of computer je mondelinge bestellingen opneemt, hebben nog meer apparaten en services officiële Alexa-ondersteuning toegevoegd (bijv. "Alexa, vertel Philips Hue om het keukenlicht aan te doen").


Open de Alexa-app om een ​​nieuw apparaat toe te voegen en tik op Apparaten> Apparaat toevoegen> selecteer het apparaat dat je wilt toevoegen (zoals een slimme schakelaar of stekker) en volg de instructies in de app.


Amazon Alexa werkt niet? Hier zijn de essentiële tips en oplossingen voor het oplossen van problemen met Amazon Alexa


In de war door de gele ring van Alexa? Reageert Alexa niet? Multiroom-audio van Amazon Alexa reageert niet goed? We hebben de oplossingen die u nodig heeft!


Alexa moet te allen tijde veilig reageren, elke bestelling perfect uitvoeren. Maar soms, als een zak met stenen, is Alexa dom en ziet ze precies wat ze wil horen, in plaats van wat je zegt. Hij hoort hier soms niets.


Dus wat ervoor zorgt dat uw Alexa-apparaat niet goed luistert, laten we het uitzoeken en voorgoed repareren.


  • Verplaats het
  • Bekijk de routebeschrijving
  • Ruisonderdrukking
  • Train deze
  • Opnieuw opstarten


Het is misschien tijd voor onmiddellijke stappen als de robot in de hoek echt gek is geworden: je moet opnieuw opstarten of Common Alexa en Amazon Echo Issues. Het eerste is duidelijk genoeg. Om Alexa opnieuw te laten opstarten, kun je gewoon de stroom van elk compatibel apparaat uitschakelen en opnieuw aansluiten. Daarbij is er weinig risico.


Problemen oplossen met Alexa: wat moet de ring betekenen?


Die interactieve ring bovenop (de meeste) Alexa-compatibele apparaten kan je meer vertellen dan wanneer Alexa niet reageert, of om te laten zien uit welke richting het geluid kwam. Dit is wat ze zeggen en wat ze ermee moeten doen als je een van de volgende Alexa-ringkleuren ziet.


  • Alexa laat een draaiende oranje ring zien.
  • Alexa laat een draaiende paarse ring zien.
  • Alexa laat een stevige rode ring zien.
  • Alexa toont een stevige paarse ring.
  • Alexa laat een groene ring zien.
  • Amazon laat een pulserende gele ring zien.
  • Alexa begrijpt uw ​​verzoek niet en reageert er niet op


Zorg ervoor dat u de voedingsadapter gebruikt die bij uw computer is geleverd.


  • Zorg ervoor dat je een actieve internetverbinding hebt.
  • Controleer of het uw computer niet dempt. Wanneer uw scherm is gedempt, is de lichtindicator rood.
  • Voor apparaten zonder scherm: Om te zien of uw echosysteem reageert, klikt u op de knop Actie.
  • Zet je computer weg van muren, andere luidsprekers of achtergrondgeluiden, zodat Alexa je kan horen.
  • Praat eenvoudig en natuurlijk.
  • Formuleer uw vraag opnieuw of maak uw vraag specifieker. Als je het weer in Parijs, Frankrijk wilt weten, zeg dan "Parijs". Er zijn er bijvoorbeeld veel
  • steden over de hele wereld met de naam 'Hoe is het weer in Parijs, Frankrijk?'
  • Vraag jezelf af: "Heb je me gehoord?"


We weten dat Alexa soms niet aan je spraakopdrachten werkt, er kunnen veel redenen achter zitten. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, aangezien we hierboven enkele stappen voor probleemoplossing zullen geven. Met deze bovenstaande stappen voor probleemoplossing vindt u een geschikte oplossing om uit het spraakgestuurde probleem te komen dat uw Alexa niet werkt.


Amazon Klantondersteuningsnummer + 31-546876522 voor Amazon Alexa Help

Als u de Alexa Not Understanding echter niet handmatig correct kunt oplossen, kunt u gratis bellen naar + 31-546876522 Amazon Klantenservice Nederland Alexa Customer Care Number en uw problemen onmiddellijk laten oplossen. Via telefoon, chat en e-mail bieden onze geaccrediteerde experts 24/7 technische ondersteuning. Als je nog meer installatiefouten wilt bespreken, neem dan direct contact met ons op!


Lees ook Google Contact Nummer.


Comments

Popular posts from this blog

HOE AMAZON FIRE STICK AAN TE ZETTEN?

Hoe kan ik Google-verificatie omzeilen

Contact opnemen met het Google-team voor accountherstel: Google Help