Hoe Te Repareren Dat Google Chrome Niet Reageert? Chrome Crash Fixes

 Hoe te repareren dat Google Chrome niet reageert: herstel uw browser om deze te laten werken

Google Chrome is een van de belangrijkste zoekmachineplatforms voor internetten. Vanwege de efficiëntie geven veel mensen er de voorkeur aan alleen Google Chrome te gebruiken. Dus als u dagelijks een laptop of Android-mobiele telefoon gebruikt, kunt u Google Chrome gebruiken. Met behulp van uw Google-account kunt u Google Chrome gebruiken en allerlei online zoekactiviteiten uitvoeren. Maar bepaalde gebruikers klagen vaak over printers die niet werken. Als u ook een van die gebruikers bent, neem dan de hulp van de onderstaande stappen om het probleem op te lossen dat Google Chrome niet reageert.

 

Volg de stappen om te verhelpen dat Google Chrome niet reageert:

Soms gebeurt het dat internet niet werkt, waardoor elke applicatie op het apparaat die met behulp van internet werkt, stopt met werken. Daarom kunt u, als u wilt, controleren of er een sterke verbinding is voordat u de app opent.


Voor het uitvoeren van een online applicatie is het erg belangrijk dat de gebruikers deze blijven updaten. Zorg er daarom voor dat u deze van tijd tot tijd bijwerkt voor een soepele werking van elke toepassing.


Op elke zoekmachine doen we elke dag veel aan websurfen en bezoeken we zoveel pagina's. Daarom worden veel cachebestanden en zoekgeschiedenis verzameld. En zodra de cache ruimte begint in te nemen, werkt de applicatie niet meer soepel
Download een antivirusprogramma om de applicatie te beschermen tegen elke vorm van bedreiging.



 

Google Chrome werkt niet? Hier is alles wat u hoeft te doen

Het oplossen van een ‘Chrome werkt niet’ -probleem kan een lastige taak zijn, maar u kunt het zelf doen met behulp van enkele hacks.


Redenen waarom Chrome niet reageert

Soms stopt Chrome met werken of vertraagt ​​het. Dit gebeurt meestal vanwege problemen met het geheugenbeheer. Als u veel tabbladen tegelijk opent op een apparaat met een te laag vermogen, ontstaat er een geheugenlek waardoor Chrome niet meer werkt of vertraagt.
Het openen van een slecht werkende website of webpagina of een defecte extensie kan ook de goede werking van uw Chrome stoppen.

 

Manieren om het probleem met Google Chrome niet op te lossen

Er zijn veel manieren waarop u dit probleem kunt oplossen. Enkele daarvan worden hieronder gegeven. Deze hacks zullen uw probleem met het niet werken van Google Chrome zeker oplossen.

 

1. Werk uw Chrome bij naar de nieuwste versie: werk uw Google Chrome bij naar de nieuwe versie voordat u iets doet. Het is mogelijk dat uw Chrome niet is bijgewerkt waardoor deze niet correct werkt. Hieronder vindt u stappen om Google Chrome bij te werken:

Stap 1: Ga naar Instellingen.

Stap 2: Klik op Help.

Stap 3: Ga naar Over Google Chrome en open een nieuw tabblad om de Chrome-installatie-informatie te krijgen.

Nu zal Chrome een nieuwe versie zoeken en zichzelf automatisch updaten.

2. Verwijder de geschiedenis en wis de cache: Chrome kan traag zijn vanwege de aanwezigheid van een beschadigde cache of uw browsegeschiedenis. Om uw Chrome schoon te houden, moet u regelmatig alle cache en browsegeschiedenis wissen.

3. Herstart uw apparaat: Herstart uw systeem geeft een nieuwe en frisse start aan uw Chrome. Als Chrome een fout ervaart met betrekking tot het geheugen, dan zal deze hack zeker werken.

4. Schakel de extensies uit die aan uw Chrome zijn toegevoegd: Schakel alle extensies een voor een uit om te zien of ze de werkelijke oorzaak van het probleem zijn. Soms worden sommige extensies die aan uw Chrome zijn toegevoegd, niet correct beheerd, waardoor ze niet meer werken in de bijgewerkte versie van Chrome

5. Reset Chrome naar de standaardinstellingen: als u uw Chrome opnieuw instelt, gaat u naar dezelfde Chrome die u hebt geïnstalleerd en worden alle beschadigde webpagina's, extensies en bestanden verwijderd.

originele bron


Als u het probleem met Chrome dat niet werkt nog steeds niet kunt oplossen, moet u Google Contact Nummer Chrome-ondersteuning gebruiken om uw probleem op te lossen. En met behulp van deze basisstappen kan men altijd het probleem oplossen dat Google Chrome niet werkt. En neem bij twijfel contact op met het klantenserviceteam.

 

Lees ook Amazon Klantenservice Nederland.

Comments

Popular posts from this blog

HOE AMAZON FIRE STICK AAN TE ZETTEN?

Hoe kan ik Google-verificatie omzeilen

Contact opnemen met het Google-team voor accountherstel: Google Help