Hoe CBS All Access Via Amazon Prime Te Annuleren?

 Af en toe lijkt het erop dat je het aantal abonnementen alleen maar uitbreidt, om uiteindelijk de meeste op te zeggen. Waarom? Zodra er een gloednieuwe streamingservice opduikt, zit deze vol met originele en verleidelijke inhoud en begrijpelijkerwijs kun je het niet weerstaan.


Wat meestal gebeurt, is dat je genoegen neemt met degene die je het leukst vindt, omdat je niet voor alles de tijd hebt. Waarschijnlijk heb je CBS All Access gekocht voor de Start Trek, maar realiseerde je je dat je er niet meer van houdt. En nu bent u klaar om het te annuleren. Laten we eens kijken hoe u CBS All Access annuleert via Amazon Prime.

Uw CBS All Access-abonnement annuleren

Elk premium kanaalabonnement is beschikbaar in de vorm van add-ons op Amazon Prime. Het is erg handig om ze via één uniform dashboard te kunnen beheren.

En het is ook goed om te weten dat u uw abonnement op elk moment kunt opzeggen. Als je het via Amazon Prime wilt doen, is dit wat je moet doen. Ga naar Amazon en:

Stap 1: Open het menu Accounts & lijsten in de rechterbovenhoek.
Stap 2: Selecteer in de lijst ‘Lidmaatschappen en abonnementen’.
Stap 3: Kies vervolgens ‘Kanaalabonnementen’.
Stap 4: Kijk onder ‘Prime Video Channels’ en zoek CBS All Access.
Stap 5: Selecteer vervolgens onder ‘Acties’ de optie ‘Kanaal annuleren’.
Stap 6: zorg voor uw selectie.

Zodra u uw CBS All Access-abonnement opzegt, ziet u dat er onder ‘Verlengingsdatum’ een nieuwe datum wordt vermeld. Dan is het de datum waarop uw abonnement afloopt. Dit betekent niet dat u onmiddellijk de toegang tot CBS All Access verliest. U kunt de inhoud zonder problemen controleren, eerst de vermelde datum.

Je moet ook vermelden dat deze annulering niet betekent dat je recht hebt op restitutie van eerdere kosten die die maand zijn gemaakt. In het geval dat je dubbel hebt nagedacht voordat je CBS ALL Access-abonnement verloopt, kun je teruggaan naar het gedeelte ‘Acties’ van je account en klikken op ‘Kanaal opnieuw starten.

Als de tijd echter verloopt en u CBS All Access toch wilt terugkrijgen, moet u een nieuw abonnement starten. Vermeld dat als u CBS All Access opzegt via Amazon Prime, u uw Amazon Prime-lidmaatschap niet automatisch opzegt. Dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken.


Een andere manier om CBS All Access te annuleren

CBS All Access annuleren via Amazon Prime door Amazon Prime is zonder twijfel eenvoudig genoeg. Als u dat wilt, kunt u dit echter rechtstreeks bij CBS doen.

Misschien ben je niet erg blij met de nieuwe dramaserie. Of misschien heb je een andere manier gevonden om NFL-wedstrijden te bekijken. Wil je je abonnement via CBS opzeggen, ga dan eerst naar de CBS All Access pagina. Volg nu de stappen:

Stap 1: log in op uw account met uw inloggegevens.
Stap 2: Nadat u zich heeft aangemeld, wordt u doorgestuurd naar de pagina ‘Mijn account’. Als dit echter niet gebeurt, klikt u op de link bovenaan uw scherm.
Stap 3: Scroll naar beneden totdat u de knop ‘Annuleer mijn abonnement’ vindt en klik erop.
Stap 4: CBS zal je vragen om te bevestigen dat je het abonnement wilt opzeggen. U krijgt waarschijnlijk een bonus of een gratis maandabonnement aangeboden. Als u zeker weet dat u wilt annuleren, klikt u op ‘doorgaan met mijn annulering’.
Stap 5: Vervolgens komt u op de pagina waar u wordt gevraagd om uw annulering te bevestigen en dat u de annuleringsvoorwaarden begrijpt. Klik daar op ‘Ja, annuleer mijn abonnement.’
Stap 6: CBS All Access vraagt ​​u naar de reden waarom u vertrekt. Het is omdat ze hun diensten in de toekomst kunnen verbeteren. Selecteer een antwoord en bevestig uw annulering.

De functie van automatische verlenging is een interessante optie voor het afhandelen van uw abonnementen op Amazon Prime. Het geeft toestemming om ze automatisch te verlengen en nooit uw favoriete inhoud te missen. Dat betekent ook dat je de vervelende herinneringen en promotie-advertenties van de streamingbedrijven kunt vermijden.

Hoe duidelijk het ook is, de optie voor automatisch verlengen kan een last zijn. Dat geldt vooral als je vergeetachtig bent en te veel abonnementen hebt. Het is echter goed om te weten dat het bestaat. U kunt de functie voor automatisch verlengen blijven annuleren als deze schadelijker dan voordelig blijkt te zijn.

Wanneer je een kanaal voor het eerst uitprobeert, is het waarschijnlijk het beste dat je je niet haast met de automatische verlenging. Tenzij het uw favoriete tv-programma's bevat waarvoor nog drie seizoenen zijn besteld. Dan is het volkomen veilig.

Gevolgtrekking-


Originele bron

Ik hoop dat met alle volgende informatie je kan helpen om CBS All Access op te zeggen via Amazon Prime. Je kunt ons bellen met Amazon Nederland Bellen.

Lees ook Google Nederland Bellen.



Comments

Popular posts from this blog

HOE AMAZON FIRE STICK AAN TE ZETTEN?

Hoe kan ik Google-verificatie omzeilen

Contact opnemen met het Google-team voor accountherstel: Google Help