Hoe kan ik Google-verificatie omzeilen

 Smartphones zijn het noodzakelijke apparaat geworden nu de technologie is ontwikkeld. Maar aangezien overmatig gebruik van alles zijn voor- en nadelen heeft, heeft dit ook hetzelfde. En daarvoor heeft Google beveiligingsfuncties op alle Android-telefoons geïntroduceerd. En als je wilt weten hoe je Google-accountverificatie op Android kunt omzeilen, raak je niet in paniek. Dit is de plek waar je antwoorden krijgt. Raadpleeg daarom de onderstaande stappen.


Stappen om te weten hoe u Google-verificatie op Android kunt omzeilen


  • Ontgrendel uw apparaat en tik op de instellingenknop in de meldingsbalk of door op het tandwielpictogram te tikken.
  • Tik vervolgens vanuit de verschillende opties op de optie "Fabrieksinstellingen herstellen" van uw telefoon.
  • Dit kan even duren. En zodra de fabrieksinstellingen zijn hersteld, volgt u de instructies voor het installatieproces.
  • En als je de wifi-optie te zien krijgt, tik je erop, maar voer je het wachtwoord nu niet in. Als u vervolgens het toetsenbord ziet, moet u de spatiebalk ingedrukt houden om het Engelse (VS) Google-toetsenbord te selecteren.
  • Voer nu het wifi-wachtwoord in en maak er verbinding mee. Volg de instructies op het scherm totdat u wordt gevraagd om Google-accountgegevens in te voeren.
  • Begin vervolgens met het invoeren van het e-mailadres van uw Gmail-account en houd het @ -symbool ingedrukt om de Google-instellingen te kiezen.
  • U moet nu op het menu met drie stippen tikken en "Help en feedback" kiezen en op een Help-artikel tikken dat op de webpagina wordt geopend.
  • Houd een woord ingedrukt om het te markeren en ga vanuit het menu naar de webzoekoptie en selecteer Google-app.
  • Zoek de instellingenoptie die te vinden is onder het tandwielpictogram en selecteer Back-up maken en opnieuw instellen.
  • Kies Fabrieksinstellingen herstellen.
  • Volg nu de stappen opnieuw tijdens het installatieproces, maar deze keer kunt u de Google-accountverificatiepagina overslaan.

Daarom krijgt u met behulp van de bovenstaande stappen om verder te gaan met Google-verificatie omzeilen, de antwoorden zonder problemen. Wie nog meer hulp nodig heeft, kan contact opnemen met de klantenservice van Google. Deze klantenservice is 24/7 actief en staat ter plaatse bij.

Contact opnemen met de klantenservice van Google

De klantenservice van Google Bellen is 24/7 actief op verschillende platforms. En als u ze wilt bereiken, kunt u kiezen voor het gratis hulplijnnummer, chathulp of e-mail om de antwoorden te krijgen.



Comments

  1. When sending an email, many Outlook users get the error 421 Cannot Connect To SMT. A misconfigured SMT or SMTP server causes this error code to appear.
    ------------------------
    For more information go here

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

HOE AMAZON FIRE STICK AAN TE ZETTEN?

Contact opnemen met het Google-team voor accountherstel: Google Help